DERNEĞİMİZ

Esra Akdemir
Gizem Karlı
Serdar Kurt
Tokat Reşadiye Yeniköy yardımlaşma ve kaldındırma derneği 2020 – 2021 dönemi hedeflerimiz
1) sosyal medyaya yönelik aktif kullanım ile iletişim ağımızı güçlendireceğiz.
2) genel üye sayımızı bilhassa kadın üye sayımızı arttırmak için çalışmalar yapacağız.
3) kadın kolları ve gençlik kolları kuracağız.
4) eğitim konusunda desteğe ihtiyacı olan öğrencilerimiz için burs sorununu çözeceğiz.
5) derneğimizin amaçları ve bu doğrultuda yapacaklarımız hakkında şeffaflık ilkesi doğrultusunda ilerleyeceğiz.
6) toplum içerisindeki yaş – statü dengesini sağlayacağız.
7) yıllık etkinlik çizelgemizi planlayarak, iletişim mecraları ve dernek panolarında güncel olarak paylaşacağız.
8) derneğimizin asıl gelir kaynağı olan aidat konusunda, aidat ödemelerini özenle takip edip karşılıklı anlayışla bu konudaki eksiklikleri giderip bir düzen içerisinde üyelerimizin takibi sağlayacağız.
9) sosyal etkinliklerimizin yani sira folklor ekibi kurulacak ve futbol ekibinde, turnuvalarda destek olup bu konuda çalışmalar yapacağız.
10) meslek gruplarını, kan gruplarını ve iletişim bilgilerini içeren bir ajanda oluşturulacak.
11) bir web sitesi kurarak hem sağlıklı bir duyuru/ilan aracı elde edeceğiz hem de sizlerin de katılacağı anketlerle yıllık etkinlik çizelgemizde görüşlerinizi dikkate alacağız.
12) derneğimizin ismi ve amacına uygun olarak; yaşlı ve bakıma muhtaç herkes için duyarlı ve yardımsever olmayı, bu konuda toplumumuzunda desteğini alarak çalışmalar yapacağımızı bildiririz.