Piknik Etkinliğimiz Çatalca 2018

Tokat Reşadiye Sazak Yeniköy derneğimizin her yılında olduğu gibi  2018 yılında da döneminde gerçekleştirilen  piknik etkinliğimizin adeta İstanbulun çatalca  büyükçekmece gölünün ve Marmara denizin maviliğinde en muhteşem doğa harikasında kendi adetlerimiz gelenek ve görenek halinde olarak pikniğimizin güzelliğini yaşadık.

Yeniköy derneğimizin her yaz ayları geldiğinde birlik ve beraberlik için piknik etkinliğimizin gelenek hale getirdik. Bu piknikte ailelerimiz, akrabalarimiz, dostlarımız, çocuklar ve gençler toplanarak sazıyla sözüyle, türkülerimizle, gerek oyunlari ile  sohbetiyle hoşça vakit geçiririz ve bir taraftan da olmazsa olmaz davul ve zurna eşliğinde etkinliğimizin vazgeçilmezidir.

Bu birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmalıyız ki her yaz ayları olduğu gibi geleneğimizi sürdürülmesini sağlayalım.